Deelnemers kinderjury (boeken) gezocht

Zoals elk jaar organiseert Bibliotheek Amstelland weer de Amstellandse Kinderjury. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar kunnen er aan deelnemen. In de periode van begin februari tot eind april lezen zij minimaal vijf (van de 32) boeken per persoon en maken zij hun voorkeur bekend en bepalen zo de top 3.

 r zijn drie bijeenkomsten in de vestigingen van de bibliotheek aan het Stadsplein (28 januari, 4 maart en 8 april), Westwijk (1 februari, 8 maart en 12 april), Uithoorn (30 januari, 6 maart en 10 april) en Aalsmeer (27 januari, 3 maart en 7 april). Daar worden allereerst de titels van de te lezen boeken bekend gemaakt en gaan de deelnemers speed ‘boek’-daten. Medewerkers van de bieb geven tips hoe het beste een boek te beoordelen en wat de ervaringen met de al gelezen boeken zijn.

“Wij zorgen voor genoeg boeken, juryformulieren, limonade en iets lekkers”, zegt de bieb. Tijdens het slotfeest in bibliotheek Westwijk op 17 mei wordt de Amstelveense Top 3 bekend gemaakt en is er een bekende kinderboekenschrijver aanwezig.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Wie mee wil doen moet een deelnameformulier voor 24 januari invullen. De formulieren zijn te downloaden via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl/kinderjury. Daar vindt men ook alle overige informatie rondom de Kinderjury.

 

Lees ook:Leden gezocht voor Amstellandse Kinderjury (boeken)
Lees ook:Bibliotheek zoekt weer kandidaten voor kinderjury
Lees ook:Weer leden voor kinderjury gezocht
Lees ook:Bibliotheek zoekt leden voor kinderjury
Lees ook:Bibliotheek op zoek naar kinderjury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.