Hema academie voor leden bibliotheek

Kosteloos online cursussen volgen met je bibliotheekpas. Sinds gisteren (donderdag 12 december) krijgen alle bibliotheekleden een jaar lang de mogelijkheid zich op een digitale manier te ontwikkelen dankzij drie online cursuspakketten van HEMA academie. Met deze verrijking van de bibliotheekpas brengt Bibliotheek Amstelland nog meer kennis bij de mensen thuis, constateert die.

De drie beschikbaar gestelde cursuspakketten zijn Social media / sociale vaardigheden (Instagram, Omgaan met pesten & seksuele intimidatie en Timemanagement), ICT (iPad de basis, Nieuw in PowerPoint 2013, Excel 2007, de basis) en Vrije tijd (Wijn, Digitale fotografie en DJ). Ieder pakket bevat online cursussen van HEMA academie, het online opleidingsinstituut voor overheid, onderwijs en bedrijven.

Bibliotheekleden krijgen gratis toegang tot één van de drie pakketten, die zij na activering een jaar lang kunnen volgen. Het cursusaanbod kan in de loop van het jaar nog ververst worden. De Bibliotheek Amstelland ondersteunt met deze samenwerking haar leden digitaal met cursussen en dat past perfect bij de rol die de bibliotheek inneemt in de kennismaatschappij: van serieuze inhoud tot en met zogenaamd edu-tainment. Voor ieder wat wils en lekker toegankelijk.

Het traject waarbij iedereen kennis kan maken met de mogelijkheden van e-learning biedt de mogelijkheid om op elke plek en wanneer je wilt jezelf te ontwikkelen. Kwaliteit, eigen ontwikkeling en gebruiksgemak staan daarbij voorop. Meer informatie over dit cursusaanbod vindt u op http://www.bibliotheek.nl/hema-academie

Lees ook:Vrijwilligers Academie start reclame campagne
Lees ook:Vrijwilligers Academie: virtueel knooppunt
Lees ook:Vrijwilligers academie voor cursusvraag en -aanbod
Lees ook:Meer samenwerking bieb en Volksuniversiteit
Lees ook:Gratis proeflessen bij Volksuniversiteit

Eén reactie op “Hema academie voor leden bibliotheek

  1. W. Anhoop

    Mooi.
    Dat lekkere wijf op die foto mag mij best seksueel intimideren. Dan kan ik haar vertellen dat het helemaal zo erg niet is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.