Deborah Klaassen geeft workshop over schrijven

Deborah Klaassen

Auteur Deborah Klaassen geeft zondag (16 januari, 14.30-17.00 uur) een gratis workshop over schrijven, in de bibliotheek aan het Stadsplein. De workshop is bedoeld voor jongeren van 15 tot 24 jaar die altijd graag schrijver wilden worden. Maar ook voor wie gewoon wil weten van een schrijftalent hoe het allemaal werkt. Een goed verhaal is net een geslaagd cadeau: het begint met een origineel idee, dat pak je mooi in, je zorgt dat het een verrassing blijft… en je geeft de lezer iets waar hij wat mee kan. Deborah Klaassen probeert haar gehoor de kneepjes van het vak bij te brengen. Van brainstormen tot taalgebruik, van plot tot personages en van opbouw tot opmaak.

 De workshop is voor maximaal 25 personen en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijver op de website www.amstelland-bibliotheken.nl/writenow. Deborah Klaassen (1984) won de voorronde van Write Now! in Den Haag in 2005 en zat het jaar daarop in de jury van Write Now! Haarlem. Ze studeerde filosofie en journalistiek in Leiden en Creative Writing in Londen. In 2010 verscheen haar debuut Bek Dicht en Dooreten!, een stoere mix van chicklit en horror.

Lees ook:Introductie digitale fotografie
Lees ook:Zelf kerstkrans maken bij Volksuniversiteit
Lees ook:Kinderen leren spannend schrijven van Mina Witteman
Lees ook:Lezing Rascha Pepers in de bieb
Lees ook:Nieuw cultureel programma Bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.