Hoogtepunten IDFA in Cinema Amstelveen

Onderdelen van het vermaarde internationale documentaire festival IDFA in Amsterdam komen op zaterdag 13 maart naar Cinema Amstelveen. Na het festival gaan de prijswinnende en genomineerde films op tournee door het land: The Best of IDFA on Tour. Die doet nu dus ook Amstelveen aan.  Het programma op 13 maart begint om 11.00 uur met ‘Last Train Home’ van Lixin Fan en gaat tot 17.00 uur door. Om 12.30 uur draait Six Weeks van Marcin Janos Krawczyk, van 12.50 tot 14.00 uur is er een met soep en voor iedere bezoeker twee pistoletjes gevulde pauze. Daarna worden achtereenvolgens vertoond: ‘Colony’ van Ross Mc Donnell en Carter Gunn en (om 16.00 uur) ‘Iron Crows’ van Bong-Nam Park. Tussen de twee films is en een pauze met candybar.  Een passe-partout voor de hele dag kost € 25,00 en kan besteld worden via www.cinemaamstelveen.nl of gereserveerd bij de kassa. De kosten van lunch en candybar samen bedragen 11,50 euro. Daarvoor kan men zich tot maandag 8 maart online of via de kassa aanmelden. Omdat voor maar 150 filmliefhebbers plaats is, adviseert de bioscoop tijdig kaarten te bestellen www.cinemaamstelveen.nl of telefoon 020 547 51 75 (dinsdag t/m zondag van 11.00-16.00 uur).

Lees ook:Vie winnende IDFA documentaires in schouwburg
Lees ook:Beste IDFA documentaires in Cinema Amstelveen
Lees ook:Indian Film Festival in Cinema AV
Lees ook:Bijna 100 films op (Kinder)filmfestival Cinema AV
Lees ook:Israëlisch filmfestival in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.