Operacursus in Schouwburg

jan13KZ OperacursusOperakenner, klassiek zanger, stemcoach en dirigent Gerard Legeland geeft woensdagavond (13 januari) om 19.30 uur een operacursus in de kleine zaal van de Schouwburg.  Die is gekoppeld aan de opera  ’Die Lustige Witwe’, die op 22 januari in de schouwburg is te zien. Op zaterdag 27 maart komt er een die is gewijd aan ‘La Traviata.’ De opera en zijn componist staan centraal, maar er is ook aandacht voor de historische ontwikkeling van opera, regie en vormgeving, zangers en hun stem. Een uitvoerige toelichting met beeld- en geluidsfragmenten.De cursusprijs bedraagt € 10,00 per avond (inclusief cursusmateriaal maar exclusief een entreebewijs voor de behandelde opera). Men kan zich online en via de kassa aanmelden voor de cursusavond.

Lees ook:Opera uit Londen op witte doek Cinema AV
Lees ook:Feestje bij jarig café chantant
Lees ook:Kassa schouwburg 4 juni speciaal open voor enkele voorstellingen
Lees ook:Programma voor nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Drie koren strijden in ‘Storm’ om plaats in voorstelling Danny & Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.