Rock ‘n roll voor peuters in P60

Rock ’n roll vor peuters en kleuters. Daarvoor zorgt kinderliedjeszanger Dirk Scheele op woensdagmiddag 14 oktober in P60. Hij heeft ok (voor de Volkskrant) een verzamelbox met drie CD´s en een dvd samengesteld onder de titel ´De liedjesbox van Dirk Scheele.’ Met een programma met een selectie daaruit treedt hij, samen met zijn band, op in acht popzalen. Hij staat nu vijftien jaar op het podium. In de verzamelbox bevinden zich succesnummers als Een elastiekje, Doe de hond na en De fruitshake.  Dirk Scheele zingt en maakt muziek vanuit de kinderwereld en is razend populair bij peuters, kleuters en ouders.Hij en zijn band spelen op gebruikelijke instrumenten als gitaar, bas en drums, maar maken ook muziek met onder andere emmers, sleutelbossen en elastiekjes. De liedjes hebben een pakkend refrein dat vaak al na één keer luisteren kan worden meegezongen. Sinds 14 september is hij ook weer elke schooldag op TV te zien via Nickelodeon.

Lees ook:Picknick voor peuters in het Bos
Lees ook:Swingen voor peuters in Poppentheater
Lees ook:Peuters in het wild
Lees ook:Ook boek ‘Peuters in het Wild’
Lees ook:Burgemeester leest voor in de bieb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.