Vrouwen winnen gedichtenwedstrijd bibliotheek

Met haar gedicht ‘Toeval Bestaat’ heeft Jeanne Wesselius uit Amsterdam de gedichtenwedstrijd 2009 van Amstelland Bibliotheken gewonnen. Winnares van de publieksprijs is Germa Harmsen uit Amstelveen met ‘Orang oetan in Artis’. Er waren enkele tientallen inzendingen voor de jaarlijkse poëziestrijd. De ingezonden gedichten zijn een week lang voor publiek tentoongesteld in de bibliotheek op het Stadsplein. Tijdens het evenement met dichter Rutger Kopland op Nationale Gedichtendag op 29 januari 2009 konden bezoekers  een stem uitbrengen op hun favoriete gedicht.

 

 

Jeanne Wesselius ontvangt een gesigneerd exemplaar ‘Veertig jaar Verzamelde gedichten’ van Rutger Kopland. Germa Harmsen krijgt een gesigneerd exemplaar van zijn laatste dichtbundel ‘Toen ik dit zag.’ De winnende gedichten zijn te lezen op de website van Amstelland Bibliotheken: www.amstelland-bibliotheken.nl.

Lees ook:Rutger Kopland te gast in bibliotheek
Lees ook:Poezie café over humor
Lees ook:Gedichtenroute Germa Harmsen op Wester-Amstel
Lees ook:Poëzie Café aan Stadsplein
Lees ook:Amstelveen kiest in de bieb op 5 november stadsdichter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.