Sprookjesachtig weekend in Poppentheater

Er komt een fabel- en sprookjesachtig weekend in het Amstelveens Poppentheater aan. Esther de Koning is er zaterdag 8 november (19.30uur) met ’Goed vallen’,  een 8+ voorstelling.  Esther de Koning kreeg in 2006 de Zilveren Krekel voor beste jeugdproductie. Zondag 9 november (14.30 uur) wordt het sprookje Sjaak en de Bonenstaak opnieuw tot leven gebracht door het Scratch Marionettentheater. Sjaak klimt in de bonenstaak en is de vervelende reus te slim af. De prachtige schaduwpoppen zijn gemaakt door Janet Cratchley.  ‘Goed vallen’ gaat over Dirkje, die Opa alleen kent uit de fantastische verhalen die hij graag over zichzelf vertelde. Bestaat het eiland van Groot Hoofden waar Opa tot koning werd gekroond? Waarom was hij zoveel op reis? Lijkt ze op hem? Dirkje gaat op zoek naar de waarheid en komt terecht op een eiland met bewoners met wel hele grote hoofdenToegangsprijs is € 7,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl  

Lees ook:‘Goed vallen’ en ‘Reusachtig Cool’ in poppentheater
Lees ook:Sjaak en de Bonestaak in poppentheater
Lees ook:Twee sprookjesachtige voorstellingen in poppentheater
Lees ook:Hilarische voorstelling ‘Oervrienden’ in Poppentheater
Lees ook:Nieuwe kinderopera in premiere in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.