NS korting voor bieb-abonnees die spannende boeken lezen in juni

Iedere pashouder van de bibliotheek die in juni spannende boeken leent, ontvangt een NS Voordeelbon. Daarmee krijgt hij 40 procent korting op reizen tijdens de voordeeluren. Dat gebeurt in het kader van de maand van het spannende boek NS is hoofdsponsor van dat evenement. Uit een consumentenonderzoek blijkt dat spannende boeken tot het populairste genre zijn uitgegroeid. Zowel klanten van de boekhandel als bibliotheekpashouders gaven aan dat 1 op de 4 boeken die zij lezen tot dit genre behoort.
De Maand van het Spannende Boek wordt dit jaar voor de 20ste keer georganiseerd door de Stichting CPNB. De leesbevorderingcampagne van 2008 staat in het teken van de wetenschap in het spannende boek en draagt als motto: ‘Knappe koppen, harde bewijzen – Wetenschappers tegen de misdaad.'

Lees ook:VakantieBieb-app nu vroeger
Lees ook:Karin Slaughter bij Venstra
Lees ook:Kinderzwerfboeken in het Bos
Lees ook:Voorlezende winnaars van basisscholen
Lees ook:Weer leden voor kinderjury gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.