Nieuwe cursussen fotografie in De Meent

Fotografe Renée van der Vijgh start op 30 januari in wijkcentrum De Meent weer nieuwe cursussen, voor respectievelijk beginners en gevorderden in de fotografie. Elke cursus bestaat uit zes lessen en is bestemd voor bezitters van digitale spiegelreflexcamera's of geavanceerde digitale camera's. De cursus voor beginners is op vrijdag en die voor gevorderden op woensdag, steeds van 10.15 tot 13.00 uur. Er wordt aandacht besteed aan techniek, maar het gaat altijd vooral om het creatieve resultaat in de foto.Andere onderdelen zijn: compositie, kleurgebruik, beeldtaal en presentatie. Een eigen camera (spiegelreflex of een digitale camera met mogelijkheid tot handmatig scherpstellen en belichting instellen) is vereist. De kosten: € 70,50 voor 6 bijeenkomsten. Meer informatie en inschrijvingen: www.cardanus.nl of bellen met 020-5434544.

 

 

Lees ook:Cursus fotografie voor gevorderden
Lees ook:Basiscursus fotografie
Lees ook:Canicross in het Bos
Lees ook:Breakdancecursus in De Laagte
Lees ook:Cursus om meer uit camera te halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.