Bibliotheken gaan samenwerken

De openbare bibliotheken van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn gaan intensiever samenwerken. Zij hebben daartoe een intentieverklaring ondertekend. Aalsmeer en Uithoorn werken sinds 2001 al onder één organisatiestructuur. Door ook met Amstelveen een vorm van samenwerking te bewerken, kan de efficiency verder worden verhoogd, denken de partijen. De bedoeling is van 2006 tot 2008 tot een breder samenwerkingsverband in de drie gemeenten te komen. Voor specifieke producten worden alvast deelovereenkomsten gesloten.

Lees ook:Gemeente handhaaft subsidie bij fusie bibliotheken
Lees ook:Amstelveen en Aalsmeer gaan ambtelijk hecht samenwerken
Lees ook:Geen overtreding belichting kassen geconstateerd
Lees ook:Veeningen aan praattafel over Schiphol
Lees ook:Bundeling van gemeentelijke belastingdiensten in de regio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.