Colofon

Amstelveen.blog.nl is een weblog met nieuws uit en over Amstelveen. De redactie is in handen van Johan Th. Bos, voormalig redacteur van onder meer het Amstelveens Weekblad.   De site was in 2005 een van de eerste en is een van de ruim 90 themablogs van Blog Online. Samen trekken zij nu ruim vijfmiljoen bezoekers per jaar.

Wie nieuws of tips heeft kan die mailen naar:

[email protected] of [email protected]

Over de redacteur:
Johan Th. Bos gaf tot 1974 leiding aan de redactie van de regionale bladen in Amstelland, waaronder Amstelveens Weekblad, Aalsmeerder/Uithoornse Courant en De Nieuwe Diemer. In 1974 vestigde hij zich als free lance journalist en tekstschrijver. Ook werkte hij voor een organisatie op het gebied van mensenrechten, die hulp bood aan vervolgde christenen, achter het toenmalige ijzeren gordijn in het Oostblok.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de
doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via  [email protected].

Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Blog: nieuw nieuwsmedium voor Amstelveen e.o. van start
Lees ook:Amstelveen.blog.nl stopt en wordt amstelveenblog.nl
Lees ook:Amstelveen.blog bestaat vijf jaar
Lees ook:Ook Amstelveens Nieuwsblad op kleiner formaat
Lees ook:Komende twee maanden voordelig online adverteren

Eén reactie op “Colofon

  1. H.van Everdingen

    Wat een slecht georganiseerde actie van de Gemeente Amstelveen! Zaterdag 12 april kon ieder Amstelveens gezin gratis 4 zakken compost halen. In de loop van de ochtend was dit al uitgedeeld. Tja, men moest immers vroeg komen…. Wat echter kwalijk was: men liet rustig iedereen het terrein van het Afvalbrengstation opdraaien, waar de slagboom telkens één auto doorliet. Gevolg: enorme files, van mensen die na twintig minuten tevergeefs te hebben gewacht weer onverrichterzake konden terugkeren. Niemand die uitleg gaf, niemand die ergens vanaf wist. Geen enkel bordje dat aangaf dat alles al op was waardoor men simpelweg had kunnen voorkomen dat mensen vergeefs in de wacht stonden. Gemeente, denk eens na voordat weer zo’n onnozele actie op touw wordt gezet!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.