Nieuwjaarsreceptie ondernemersvereniging

De nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) wordt gehouden op donderdag 11 januari (17.30 uur) in de voormalige St. Annakerk aan de Amsterdamseweg, nu Anna geheten, bedoeld als cultureel- en ontmoetingscentrum. Om 18.00 uur houdt OA-voorzitter Alphons Böggemann zijn jaarrede.

Een bedoeling van de vereniging is degenen die er nog niet zijn geweest kennis te laten maken met Anna. Het centrum is ook de thuishaven van de Amstelveense brouwerij De Naeckte Brouwers. Tijdens onze nieuwjaarsreceptie kan men dat vocht volgens OA proeven.

Ook is er een optreden van de jazzband Cats Collective, met leadzanger Pepijn de Wit. Wie met de auto komt, kan parkeren in de nabije omgeving of aan de overzijde van ANNA, op de openbare parkeerplaats voor het gebouw van KLM.

Aanmelden via [email protected]

 

Lees ook:Bierfestival in Anna
Lees ook:Bierfeest in Annakerk
Lees ook:Dankbaar voor overdracht centrum Anna
Lees ook:Annakerk lokaal sociaal en cultureel centrum
Lees ook:Korte expositie geboorte-akte Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.