Kerstborrel voor ondernemers

Nadat daar eerst in alle beslotenheid de ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), zijn anderen voor de traditionele kerstborrel op dinsdag 19 december van 17.30 uur af welkom in het Coco café (Kunst & Co) bij Co van der Horst in Bovenkerk.

Op dinsdag 19 december sluiten wij ons verenigingsjaar graag samen af tijdens onze Kerstborrel bij Wooncentrum Co van der Horst, zegt de vereniging.

Tijdens de voor media verboden algemene vergadering, die om 16.15 uur begint en vroeger openbaar was, worden de plannen voor het komende jaar gepresenteerd. Daarin ligt nog meer dan voorheen de focus op behoeften van leden en groepen binnen de vereniging, meldt OA.

Er komen vragen aan de orde als: Hoe geven wij daar invulling aan? “Dat delen wij met de leden tijdens de ALV. Zodat die ter plekke je feedback kunt geven en hierover met ons in gesprek kunt gaan”, laat het bestuur weten.

 

 

Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst
Lees ook:Ondernemersclub houdt jaarvergadering
Lees ook:Veertig nieuwe leden bij ondernemersvereniging
Lees ook:Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.