Ondernemersclub houdt jaarvergadering

Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) houdt voorafgaande aan de traditionele kerstborrel haar besloten Algemene Vergadering op dinsdag 19 december. Beide zijn bij Wooncentrum Co van der Horst. De vergadering start op 16.45 uur en de kerstborrel, op de tweede verdieping van het wooncentrum (bij Kunst & Co) om 17.30 uur.

Bij de ledenvergadering hebben alleen media die lid zijn van de OA toegang, onafhankelijke nieuwskanalen niet. Er wordt volgens de organisatie teruggeblikt op het ‘succes van het afgelopen jaar en de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het jaar’. Ook worden in die geheime bijeenkomst de plannen voor 2018 gepresenteerd.

 

 

 

Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst
Lees ook:Veertig nieuwe leden bij ondernemersvereniging
Lees ook:Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.