Provinciaal program duurzaam ondernemen

Op 17 oktober 2017 vindt de aftrap van Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) plaats in de Koepel in Haarlem. Initiatiefnemer provincie Noord-Holland investeert via PIM in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf.

Het programma helpt ondernemers om ‘investor ready’ te worden, heeft de ambitie de financieringsmarkt transparanter te maken én 30 miljoen euro aan ‘deals’ te faciliteren. MKB-ondernemers worden met maatwerkbegeleiding ondersteund in hun zoektocht naar passende financiering, zegt de provincie. Zij wil bijdragen aan ‘een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland’.

Partner is de Rabobank. Het thema Circulair Ondernemen staat centraal tijdens de aftrap-meeting. Juist bij circulaire ondernemers zijn vernieuwende financieringsvormen nodig om hun plannen te realiseren, zegt de provincie. De avond over succesvol ondernemen in een circulaire economie wordt geopend door gedeputeerden Jaap Bond en Jack van der Hoek van de provincie Noord Holland en directievoorzitter Jan Feenstra van Rabobank Haarlem en Omstreken.

Uitgediept

Na het plenaire deel van de avond is er ruim de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met diverse experts in gesprek te gaan en met mede ondernemers kennis en ervaringen uit te wisselen. Per gespreksonderwerp zal er een zone worden ingericht. Tijdens het event worden er ook vragen en onderwerpen opgehaald die tijdens een reeks van activiteiten rondom circulaire economie in Haarlem zullen worden uitgediept.

Deelname is gratis. Wel moet men zich registreren via de website van PIM: www.pimnh.nl

 

Lees ook:Provincie zoekt ‘Bedrijvig Groen’
Lees ook:Informatie over onderhoud Legmeerdijk
Lees ook:Gratis cursus Politiek Actief van de provincie
Lees ook:Scan circulaire economie
Lees ook:Provincie investeert € 194 miljoen in natuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.