Maaltijdservice KLM in business class Bangkok

Met ingang van 29 oktober gaat KLM de service ‘Anytime for you’ ook aanbieden in Word Business Class op de route van en naar Bangkok. Naast die naar Johannesburg kunnen ook daarop passagiers in WBC dan zelf maaltijden naar wens bestellen.

Director Product Management Wim Spelt: “Aan de vele positieve reacties van passagiers merken we dat de nieuwe service aansluit bij de wens van de klant. Men is aangenaam verrast door het concept van meer keuze en flexibiliteit. En dat is precies wat we voor ogen hebben: de passagier een positieve ervaring geven die hen bijblijft.”

Het cabinepersoneel speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van het nieuwe concept. In overleg met de passagier stelt dat een persooonlijk serviceschema op voor de betreffende vlucht. Cabin attendants die ermee gaan werken worden speciaal getraind op hospitality, productkennis en teamwork, zegt KLM.

Restaurant-stijl

De luchtvaartmaatschappij introduceerde op 1 juli ‘Anytime for you’, waardoor klanten meer keuze en controle op het menu krijgen. Op de menukaart staan, naast het reguliere driegangenmenu of –lunch, de acht gerechten van het ‘Anytime for You-menu’. De keuze bestaat uit zowel koude als warme, hartige als zoete, en gezonde en verwenopties. Na het reguliere menu kunnen klanten kiezen uit dit extra menu, gedurende het resterende deel van de vlucht. Het gerecht naar keuze wordt op elk gewenst moment opgemaakt en in restaurant-stijl uitgeserveerd, meldt KLM.

 

 

 

Lees ook:Tiende ‘Dreamliner’ bij KLM
Lees ook:Pick Up Point online bestellingen bij Jumbo
Lees ook:KLM introduceert map voor weg op Schiphol
Lees ook:KLM biedt GetYourGuide rondleidingen
Lees ook:Romantisch concept en nieuwe locatie Siebel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.