Netwerkborrel Aalsmeer stopt

Het netwerk voor ondernemers en sollicitanten in Aalsmeer stopt. Initiatiefneemster Ingrid Claasen stopt met @BorrelAalsmeer. Op 12 januari wordt de vijftigste en laatste gehouden.

Claasen kreeg het te druk, nu zij mede-eigenaar is geworden van Managementburo Quadra Group. Sinds dit jaar is zij betrokken bij de Start Up Frinjoo en via dit platform is het volgens haar mogelij ‘veilig’ te daten. Sinds 2012 organiseerde zij 49 edities van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer en volgens haar bezochten 6.500 relaties die bijeenkomsten. “Menig artiest, entertainer, fotograaf , kunstenaar en ondernemer kregen een podium”, zegt ze. Ze gaat er per 14 januari ook een andere toko runnen, de Paraat Online, een naar haar zeggen ‘spiritueel’ platform, waaraan allerlei telefonische hulplijnen zijn gekoppeld. Kortom: Claasen blijft netwerken, maar vooral commercieel.

De laatste @BorrelAalsmeer wordt gehouden bij àResto Bar en Brasserie op de Bloemenveiling Flora Holland. Mocht een nieuwe locatie in de regio Aalsmeer, de maandelijkse netwerkborrel willen faciliteren, dan neemt Hans Busscher als freelance eventmanager de taken van Ingrid Claasen over.

 

 

Lees ook:Free A Girl-actie voor netwerkmeeting
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Netwerken bij Sail met @BorrelAalsmeer
Lees ook:Speeddaten in Aalsmeer
Lees ook:Zomers netwerken in Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.