Weer netwerken bij @Borrek Aalsmeer

Er is weer een netwerkbijeenkomst van @BorrelAalsmeer op donderdag 11 augustus (17.00 uur), waar men kan speeddaten. Het is de 45ste editie van de netwerkbijeenkomst. Die wordt weer gehouden bij àResto Bar & Brasserie, in de Bloemenveiling.

Niet alleen ondernemers, zzp-ers of werknemers zijn welkom om te komen netwerken, ook werkzoekden. Ook relaties uit de regio Haarlemmermeer, Amstelland en uit andere gemeenten bezoeken de netwerkbijeenkomst.

Vanaf 18.15 uur staat het speeddaten op het programma. In 8 minuten tijd maakt men kennis met een andere relatie van @BorrelAalsmeer en dan wordt er gerouleerd. In totaal maakt en zo kennis met 10 – 15 andere netwerkers. Deelname is niet verplicht.

Vanaf 17.00 uur kan men tijdens de netwerkborrel een dagschotel bestellen en om 20.00 uur staat er een lange tafel klaar en wordt de mogelijkheid geboden met diverse relaties samen te dineren. Ook op 8 september, 13 oktober of 10 november zijn er meetings. Voor meer informatie en het volledige programma www.borrelaalsmeer.nl

 

Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Zomers netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Speeddaten in Aalsmeer
Lees ook:Netwerken in Aalsmeer

2 reacties op “Weer netwerken bij @Borrek Aalsmeer

 1. Frank

  Waar gaat het nu om; Werk of eten en drinken?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rotary-vriendje

   Dat bepaalt ieder voor zich. Ben er nooit zo goed in, in dit soort feestjes. Het is vooral gezien willen worden. Minuscuul speldje op de revers verhoogt zeker je zichtbaarheid. Ach ja, goed voor de werkgelegenheid in de catering zullen we maar zeggen.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.