Speeddaten in Aalsmeer

Op 11 augustus kan men weer speeddaten in Aalsmeer. Tijdens een door ‘BorrelAalsmeer’ georganiseerde meeting die om 18.15 uur begint. In 8 minuten tijd maak men kennis met een andere relatie van @BorrelAalsmeer en dan wordt er gerouleerd. In totaal maakt men zo kennis met 10 – 14 netwerkers.

De meeting voor werknemers en –gevers wordt elke tweede donderdag van de maand gehouden. “Iedereen heeft een netwerk”, zegt de organisatie. De volgende meetings, na die in augustus, zijn op 8 september en 13 oktober. Meer informatie en het volledige programma: www.borrelaalsmeer.nl

 

 

 

 

Lees ook:Weer netwerken bij @Borrek Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Free A Girl-actie voor netwerkmeeting
Lees ook:Zomers netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.