Weer netwerken in Aalsmeer

Donderdag (14 juli) kan met weer komen netwerken tijdens de 44ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer. Dat gebeurt dan van 17.00 uur af in àResto Bar & Brasserie in Bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer. Zowel ondernemers als werknemers en werkzoekenden zijn welkom en entree is gratis.

Niet alleen relaties uit Aalsmeer bezoeken de netwerkbijeenkomsten, maar ook uit andere regio’s in de Randstad. Er zijn inmiddels vele verbindingen gelegd en opdrachten vergeven. Netwerken loont, meent de organisatie.

Van 18.15 uur af staat het speeddaten op de agenda. In 8 minuten maakt men kennis met een andere relatie van @BorrelAalsmeer en dan wordt er gerouleerd. In totaal maakt men zo kennis met 10 andere netwerkers. Deelname aan het speeddaten is overigens niet verplicht.

Vanaf 17.00 uur af kan men ook een dagschotel bestellen en om 20.00 uur staat een lange tafel klaar en wordt de mogelijkheid geboden met diverse relaties samen te dineren. Ook 11 augustus, 8 september en 13 oktober zijn er bijeenkomsten. Voor meer informatie en het volledige programma: www.borrelaalsmeer.nl

 

Lees ook:Weer netwerken bij @Borrek Aalsmeer
Lees ook:Speeddaten in Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Zomers netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Netwerken in Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.