Rabo geeft financieel advies bij Co van der Horst

rabobank-logo-print[1]Van 6 februari tot en met 2 maart heeft de regionale een informatiedesk voor Financieel Advies bij woonwinkel Co van der Horst aan Binderij 2. Die is op zaterdag open van 10.00 tot 14.00 uur. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zitten dan klaar voor het geven van advies en beantwoorden van vragen over hypotheek, verhuizen en verbouwen.

“Dichtbij de mensen, laagdrempelig en uitnodigend, dat waren de uitgangspunten bij het zoeken naar een formule voor meer zichtbaarheid van de afdeling Financieel Advies.”, zegt Marcel Ruikers, manager Financieel Advies bij de bank. “

Als oplossing bedachten wij een tijdelijke instore informatiedesk. Dat voor de eerste instore informatiedesk Co van der Horst werd gekozen was een bewuste keuze. We hebben een zakelijke relatie en bovendien is de woonwinkel een inspirerende omgeving om samen met de klant in gesprek te gaan. Na het gesprek kunnen de klanten direct inspiratie opdoen voor de inrichting van hun woning. Een mooie samenwerking dus.” Co van der Horst heeft een ruim assortiment aan designmeubelen. Een afspraak voor de financiële adviesdesk is niet nodig

 

Lees ook:Rabo woonwinkel aan Rembrandtweg
Lees ook:Co van der Horst beste woonwinkel van Nederland
Lees ook:Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging
Lees ook:Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst
Lees ook:Gesprek met dementie patiënt in AC

3 reacties op “Rabo geeft financieel advies bij Co van der Horst

 1. Tomaat

  Maw. hoe smeer ik de mensen weer een lening cq hypotheek aan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Vbk

  Interessant! Zit zoiets er aankomend jaar ook weer aan te komen?

    /   Beantwoorden  / 
 3. E-legal incasso

  Super handig, ik zou willen dat dit bij mij in de buurt ook vaker gedaan werd

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.