Netwerken in Aalsmeer

Donderdag 10 september (van 17.00 uur af) is er weer een netwerkbijeen- komst @BorrelAalsmeer. Die evenementen zijn bedoeld om zakelijke contacten uit te breiden. Bij mooi weer op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis (Stommeerweg 91) in Aalsmeer. Ook werkzoekenden zijn welkom en entree is gratis.

Kunstenares Marianne Zonnenberg exposeert diverse Lola di Moda kunstwerken, fotograaf Ed van de Pol legt het event vast met de camera en een stand up comedian van Badaboom Comedyclub TV gaat de de draak steken met de netwerkers.

De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom, het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek is in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point com websites.

 

Bij binnenkomst kan men zijn zakelijke profiel aanmaken of vragen stellen. Patrick Leeuwenberg van KLUS IT Computerverhuur helpt de bezoekers daarbij door een aantal laptops beschikbaar te stellen.

 

Vanaf 17.00 uur kan men voor € 12,50 een dagschotel bestellen en om 20.00 uur staat een lange tafel klaar om met diverse relaties van @BorrelAalsmeer samen te dineren. Deelname is niet verplicht.

 

Door het inleveren van zijn visitekaartje bij binnenkomst maakt men kans op:

- 2 kaarten voor een voorstelling van BadaBoom ComedyClub Aalsmeer;

- een videopitch opname aangeboden door Miranda Gommans Tekst & Kantoor en De Bruijn Videoproductie;

- 2 vrijkaarten voor de Jandino Asporaat – Hoe dan ook show namens het Crown Theater Aalsmeer; – 2 kaarten voor de Van Gogh Exclusive netwerkcruise.

 

 

De volgende netwerkbijeenkomsten zijn gepland op 8 oktober, 12 november (3-jarig bestaan) en 10 december, telkens 2e donderdag van de maand.

www.borrelaalsmeer.nl

 

 

Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Weer netwerken bij @Borrek Aalsmeer
Lees ook:Zomers netwerken in Aalsmeer
Lees ook:Eerste leden business club Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.