Netwerkborrel jonge ondernemers in Abina

In café restaurant Abina aan de Amsterdamseweg 193, waar trouwens elke vrijdag van 17.00 uur af een vrijdagmiddagborrel plaatsvindt met levende muziek, houdt Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) donderdag 5 maart om 18.00 uur een netwerkbijeenkomst voor Young Professionals.

Voor jonge ondernemers dus (tot 45 jaar). De OA verzorgt die bijeenkomst samen met enkele leden, te weten Schagen & Helder, RotsVast Groep en ABINA zelf. Zoals bekend van de OA gaat het om netwerken, wat in de praktijk gewoon neerkomt op met een borrel in de hand praten met mensen die men geregeld ziet. “Sfeer en gezelligheid staan voorop”, meldt de vereniging dan ook.

Twee keer per jaar gebeurt dat speciaal voor de jonge ondernemers, de sectie Young Professionals van de OA. Saxofonist Pierre Roomenburg, die ook geregeld op de vrijdag in Abina speelt, is aanwezig. Hij trad op met artiesten als Joe Cocker, Michael Bublé, Phill Collins en vele anderen.

Roodenburg is samen met zangeres Marleen-Parmer ook aanstaande vrijdag (17.00 uur) in Abina voor het wekelijkse evenement Abvrijmibo.

 

 

Lees ook:OA Jong in Abina
Lees ook:Mini-concert bij Abina
Lees ook:Netwerkbijeenkomst OA voor jonge ondernemers
Lees ook:Pierre Roomenburg (sax) in Abina
Lees ook:Raat opent slotfeest ’50 jaar AV’ bij Abina

2 reacties op “Netwerkborrel jonge ondernemers in Abina

 1. tante Bep

  Alweer leeftijdsdiscriminatie!
  Hoeveel ouderen zijn tegenwoordig niet tegen wil en dank ZZP’er geworden. Dat is tenminste een groep met ballen, want zij zetten vaak alles op het spel. Een jonkie weet zich als ie tegenslag krijgt er meestal wel bovenuit te worstelen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. gerben

  Wie weet komt er een reeks van de OA isw met AbIna: grijs goud, goud met beperkingen, etc.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.