Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst

Voor het derde achtereenvolgende jaar houdt Ondernemersvereniging Amstelveen (OA)  de Kerstborrel bij Wooncentrum Co van der Horst. Dat gebeurt op dinsdag 16 december (17.30 uur). Samen met de dames van het CoCo Café (Kunst&Co) maakt Van der Horst er altijd een sfeervolle, goed verzorgde en verrassende bijeenkomst van, zegt OA. Vorig jaar waren er 150 bezoekers. Deze keer wordt ook de nieuwe burgemeester  Mirjam van ‘t Veld verwacht.

De vierde generatie Van der Horst, Edwin en Stephan van der Horst, staat nu samen met creatief directeur Karin Bisschop aan het roer.  Wooncentrum Co van der Horst voert niet alleen in Nederland projecten uit, maar over de hele wereld. Zo mocht het onder andere plekken inrichten in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, Verenigde Staten, Suriname, Rwanda en Singapore.

Ondernemers in Amstelveen die nog geen lid van de vereniging zijn, kunnen tijdens de kerstborrel eens de sfeer komen proeven, denkt de OA. www.oa-amstelveen.nl.   Email: [email protected].

Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Ondernemersclub houdt jaarvergadering
Lees ook:Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging
Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Veertig nieuwe leden bij ondernemersvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.