Nieuwe directeur OA

De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) heeft een nieuwe directeur. Na al een half jaar in feite als zodanig te zijn opgetreden kreeg Darshan van Egmond (42) per 1 oktober officieel die functie. Zij volgt Tineke Hanssen op, die na jarenlang de functie te hebben vervuld, plotseling met vrij stille trom vertrok.

Darshan van Egmond is al ruim twaalf jaar werkzaam op het verenigingskantoor werkzaam. Volgens het bestuur is zij volledig op de hoogte van alle ins en outs betreffende de OA. “Het laatste half jaar heeft zij de facto al als eerste aanspreekpunt van de vereniging gefungeerd en het bestuur de overtuiging gegeven dat de leiding van het Bureau en de externe dagelijkse vertegenwoordiging van de vereniging rustig aan haar kunnen worden toevertrouwd”, meldt het bestuur.

Het zegt erop te vertrouwen dat de vaardigheden en het enthousiasme van Van Egmond “een aanzienlijke bijdrage zullen leveren aan de behartiging van de belangen van het Amstelveense bedrijfsleven en aan de groei en bloei van de vereniging”.Darshan van Egmond zal -als steeds- telefonisch bereikbaar zijn op 020-6403071 of 06-52306143 en per email op [email protected]

Van Egmond werd in Amstelveen geboren uit een Surinaamse vader en Nederlandse moeder. Het gezin vertrok toen zij zes was naar Suriname.  Als tiener van 14 keerde zij terug in Amstelveen. volgde het toenmalige Casimir Lyceum (later Amstelveen College) aan Tulpenburg en studeerde daarna commerciële economie aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Later werkte ze bij een reclamebureau, als office-, project-, communicatie- en relatiemanager. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen. “De mensen achter de ondernemers inspireren mij en geven mij energie”, zegt ze.”Ik zie mijn nieuwe functie als dé mogelijkheid om (pro)actiever te handelen en met gesignaleerde kansen aan de slag te gaan. Verder houd ik erg van gezelligheid, muziek, dansen en hardlopen”.

 

Lees ook:Erepenning voor Rob Kersing van AC
Lees ook:Reünie oud-leerlingen en -docenten Amstelveen College
Lees ook:Officiële opening nieuwbouw Amstelveen College
Lees ook:Nieuwe rector Amstelveen College
Lees ook:Vergadering wijkplatform Elsrijk

Eén reactie op “Nieuwe directeur OA

  1. gerben

    Meteeen uitgenodigd voor contact via LinkedIn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.