Veertig nieuwe leden bij ondernemersvereniging

 

OA Kerstborrel 2012

Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) kreeg er dit jaar veertig leden bij en  sluit het traditioneel af met de jaarlijkse Kerstborrel op 19 december (aanvang 17.30 uur). Net als vorig jaar is de OA weer te gast in het Wooncentrum Co van der Horst.

Ruim 100 ondernemers bezoeken deze bijeenkomst, meldt de OA. Eigenaar Stephan van der Horst en OA-voorzitter Alphons Böggemann houden een speech.

Daarnaast kan men aansluiten bij een rondleiding. Behalve een tour langs design meubels en accessoires van verschillende ontwerpers bieden de rondleidingen ook informatie over hetgeen Co van der Horst verder te bieden heeft.

De Ondernemersvereniging zegt een succesvol verenigingsjaar, te hebben gehad, waarin ruim 40 nieuwe leden werden geworven. In 2014 wil zij de leden vasthouden en er opnieuw zo’n veertig bij krijgen. De OA gaat daar extra op inzetten met ledenbezoeken, kennisdeling, actief social media management en pro-actief handelen en belangenbehartiging in Amstelveen.

 De vereniging zegt druk bezig te zijn met een aantrekkelijke activiteitenkalender voor 2014.  Ondernemers die eens een bijeenkomst van de OA willen bijwonen, kunnen een  e-mail sturen naar [email protected] Zie ook: www.oa-amstelveen.nl.

Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging
Lees ook:Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst
Lees ook:Van ”t Veld: ‘OA heeft directe lijn met gemeente’
Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.