Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging

Zelden was het zo druk tijdens de jaarlijkse kerstborrel van Ondernemersvereniging Amstelveen  (OA) als dinsdagavond. Ongeveer 160 ondernemers kwamen er voor naar Wooncentrum Co van der Horst. Ook burgemeester Jan van Zanen en wethouder Jacqueline Koops waren present. Co van der Horst, ooit begonnen met een kleine winkel in de Dorpsstraat, is sinds 1992 lid van de OA. De Kerstborrel was een unieke kans om ondernemend Amstelveen rond te leiden door het ‘Design Village’. Nergens anders in Europa bestaat een woonwinkel met zo’n uitgebreide combinatie van stijlen.  Co van der Horst is eigenlijk meer dan een woonwinkel en ontleent zijn kracht vooral aan maatwerk voor particulieren en bedrijven. Voor ondernemers bedenkt, ontwerpt en realiseert inrichtingen, met de identiteit van het bedrijf als uitgangspunt. Voorafgaande aan de happening bezochten  35 bedrijven die nog geen lid zijn van de Ondernemersvereniging Amstelveen een introductiebijeenkomst.Tijdens de borrel werden zij door hun ‘mentorlid’ wegwijs gemaakt en aan andere leden voorgesteld. De laatste aanwezigen vertrokken pas om 22.30 uur. Voor meer informatie over Wooncentrum Co van der Horst of de Ondernemersvereniging Amstelveen: www.covanderhorst.nl of www.oa-amstelveen.nl.

 

Lees ook:Weer Kerstborrel OA bij Co van der Horst
Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers
Lees ook:Ondernemersclub houdt jaarvergadering
Lees ook:Veertig nieuwe leden bij ondernemersvereniging
Lees ook:Kerstborrel voor ondernemers

5 reacties op “Druk bezochte kerstmeeting van ondernemersvereniging

 1. gold account

  Tijdens de borrel werden zij door hun ‘mentorlid’ wegwijs gemaakt en aan andere leden voorgesteld. Iedereen was enorm enthousiast over de grote opkomst, de prachtige locatie en over het onlangs geopende CoCo Café, dat de borrel en de hapjes verzorgde. De laatste aanwezigen vertrokken pas om 22.30 uur. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] .

    /   Beantwoorden  / 
 2. gold price

  Tijdens de borrel werden zij door hun ‘mentorlid’ wegwijs gemaakt en aan andere leden voorgesteld. Iedereen was enorm enthousiast over de grote opkomst, de prachtige locatie en over het onlangs geopende CoCo Café, dat de borrel en de hapjes verzorgde. De laatste aanwezigen vertrokken pas om 22.30 uur. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] .

    /   Beantwoorden  / 
 3. silver price

  Tijdens de borrel werden zij door hun ‘mentorlid’ wegwijs gemaakt en aan andere leden voorgesteld. Iedereen was enorm enthousiast over de grote opkomst, de prachtige locatie en over het onlangs geopende CoCo Café, dat de borrel en de hapjes verzorgde. De laatste aanwezigen vertrokken pas om 22.30 uur. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gerrit

  Heeeee webmaster, kun je die verrotte spammer niet blokken.
  Zo is er geen lol aan.

  Groet Gerrit

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Mijn idee! Al die k..reclame!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.