Nieuw zakenmagazine voor regio Amstelland

Wethouder Ad Verburg (l) krijgt eerste exemplaar van uitgever Ruud Blaazer. Foto: Jur Engelchor

Bedrijven in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn krijgen in het vervolg gratis het nieuwe glossy zakenmagazine Amstelland IntoBusiness toegestuurd. Uitgever Ruud Blaazer overhandigde dinsdag het eerste nummer aan de Aalsmeerse wethouder Economische Zaken Ad Verburg. Het verschijnt vier keer per jaar. Die vertelt daarin samen met Ron Leegwater van Rabobank Regio Schiphol over de Aalsmeerse verkiezing van Starter en Onderneming van het Jaar. “In de gemeente Aalsmeer was nog geen magazine voor ondernemers, terwijl we hier toch zo’n 2800 ondernemingen tellen,” zei Verburg. “De dichtheid aan bedrijven is hier dus heel groot en daarom ook de behoefte aan een dergelijke glossy.” In andere regio’s bestaat IntoBusiness al. Met zijn oorsprong in Alphen aan den Rijn groeide het franchiseconcept van het business-to-business magazine de laatste jaren.Ruud Blaazer is uitgever van de Haarlemmermeerse en Amstellandse editie. Volgens hem hebben beide magazines een totale oplage van 12.500 exemplaren. Het magazine is bedoelt als een platform om ondernemers en bestuurders. De volgende uitgave van Amstelland IntoBusiness staat gepland voor oktober. Daarnaast zijn de magazines, net als aanvullende columns en nieuws uit het verspreidingsgebied, ook via een app en op de website www.intobusiness.nu te lezen.

Lees ook:Cursussen Business English bij Volksuniversiteit
Lees ook:Website trekt winkeliers naar Aalsmeer-centrum
Lees ook:Programma voor startende ondernemers start weer
Lees ook:Regus opent business centre in Kronenburg
Lees ook:Businesscentrum voor kleine ondernemers geopend

3 reacties op “Nieuw zakenmagazine voor regio Amstelland

 1. taxi ijsselstein schiphol

  Inderdaad een heel mooi bericht. Ik ben ook in verband gebracht met de taxi IJsselstein schiphol, taxi houten schiphol, taxi IJsselstein. Bedankt voor het schrijven van zulke goede berichten en zoals ik hebben geabonneerd op uw blog, ik verwacht dat je leuke berichten als deze wordt plaatsing op een regelmatige basis.

    /   Beantwoorden  / 
 2. taxi houten schiphol

  Inderdaad een heel mooi bericht. Ik ben ook in verband gebracht met de taxi IJsselstein schiphol, taxi houten schiphol, taxi houten schiphol,
  taxi IJsselstein. Bedankt voor het schrijven van zulke goede berichten en zoals ik hebben geabonneerd op uw blog, ik verwacht dat je leuke berichten als deze wordt plaatsing op een regelmatige basis.

    /   Beantwoorden  / 
 3. taxi zijderveld schiphol

  Bedankt voor het schrijven van zo’n goede post. Taxi verhuur is inderdaad groeit goed schaal en internet is een goed medium om hetzelfde te vinden. Ik ben blij om je blog te vinden en heeft geabonneerd.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.