Ondernemersavond met Joop Wijn in Schouwburg

‘Ondernemen in turbulente tijden’ is het thema van een ondernemersavond op maandag 13 oktober in de Schouwburg. Directeur Joop Wijn van MKB Rabobank Nederland en medeoprichter van Ruud Koornstra van Tendris Holding zullen er spreken. De presentatie is in handen van Charles Groenhuijsen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Rabobank Amstel en Vecht.  Ook in de huidige turbulente economische tijd zijn er volgens de Rabobank voldoende kansen en uitdagingen voor ondernemers. Wijn komt informatie geven over de ontwikkelingen in de Nederlandse economie en geeft aan hoe ondernemers kunnen inspelen op veranderende markten, concurrentie van virtuele markten en het open gaan van de Oost-Europese markten. Koornstra komt als ondernemer met een praktijkverhaal over ups en downs, kansen en bedreigingen.

Lees ook:Weer ondernemersavond Rabobank
Lees ook:Ondernemersavond Rabobank
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers
Lees ook:Ondernemersavond Rabobank over ┬┤taal van ondernemen┬┤
Lees ook:Ondernemersavond van Rabobank over ‘nieuwe klant’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.