Telecombedrijf vestigt zich in Westwijk

Het van Amsterdam naar het nieuwe Amstelveense bedrijventerrein Westwijk overgekomen PT2 Telecom BV is volgens de gemeente de eerste telecombedrijf in de stad. Het bedrijf doet aan beheer, installatie en onderhoud van telecommunicatie, mobiele communicatie en datacommunicatie. Het heeft zeven arbeidsplaatsen. Wethouder De Groot zegt blij te zijn met de nieuwe vestiging en ziet er een bevestiging in dat het de goede kant op gaat met de lokale economie.

Lees ook:Koreaans bedrijf in Kronenburg
Lees ook:Toename bedrijfjes, maar aantal werkzoekenden blijft
Lees ook:Vorig jaar 800 nieuwe arbeidsplaatsen, werkloosheid stabiel
Lees ook:Stukje leegstand weg door komst Nestlé
Lees ook:Zeven nieuwe buitenlandse bedrijven in Amstelveen

5 reacties op “Telecombedrijf vestigt zich in Westwijk

 1. Wokkel

  Waar komt dit lullige berichtje vandaan? Eerste telecombedrijf? Klinkt als een persbericht van een gemeente (cq wethouder) die zich graag op de borst wil kloppen. Vertelt de wethouder ook dat een aantal telecombedrijven al lang is vertrokken uit Amstelveen? PT2 was gevestigd aan de Amstelveenseweg driehonderd meter verder dan de gemeentegrens Kalfjeslaan en is nu vastgeplakt aan Aalsmeer. Een willekeurig verhuisbericht heeft dezelfde nieuwswaarde.

    /   Beantwoorden  / 
 2. piet

  ja je moeder inderdaad

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans van der Liet

  Geachte heer Wokkel,

  wat doet dit af aan het feit dat het verheugend is dat zich een nieuw bedrijf wil vestigen in Amstelveen? Bent u zo iemand die graag alles in het negatieve wil draaien?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wokkel

  @ Hans van der Liet
  Het feit dat zowel dit blog en het Amstelveens Nieuwsblad (voorpagina!) berichten over de verhuizing van een telecombedrijfje doet mij de wenkbrauwen fronsen. Natuurlijk is het verheugend dat PT2 zich in Amstelveen vestigt. Dat daar het nieuwsfeit ‘eerste in Amstelveen’ voor wordt misbruikt vind ik alleen een beetje vreemd. Daarnaast vind ik het een schande dat een wethouder dit ziet als een bevestiging van het aantrekken van de lokale economie. In een wereld waarin tegenwoordig alles draait om utp-kabeltjes, telefoontjes, internet etc. had Amstelveen allang tien van dit soort bedrijven binnen de gemeentegrenzen moeten hebben. Als u dat negatief wilt noemen, vind ik dat prima. Ik zie het liever als een reële kijk, zeker gezien mijn telecomachtergrond.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.