Directeur Van der Togt bij buurttafel Paaskerk

Directeur Heleen Van Ketwich Verschuur van het Van der Togt museum aan de Dorpsstraat is deze keer de gast bij de zogenoemde buurttafel in de Paaskerk ( Augustinuspark 1). Dat etentje voor de buurt wordt gehouden op donderdag 15 februari (17.45 uur).

De gaste komt vertellen over de tentoonstellingen die daar dit jaar te zien zijn. In februari en maart werk van Walasse Ting tijdens ‘The Amsterdam Years’, in april en mei kunst van Aad Donker en in juni een overzichtstentoonstelling van Jan Sierhuis. Voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

De maaltijd begint rond 18.00 uur. Kosten € 7 voor een (vegetarische) maaltijd met een dessert en iets te drinken. Men kan zich opgeven vòòr 12 februari bij Jacqueline Meij 06-48 75 00 78, [email protected]

 

 

 

 

Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Brandes bij buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.