Badje in Poel zondag gratis, daarna € 5

In het na twee jaar eindelijk in gebruik te nemen badje in de Poel wordt zondag 14 mei – na de officiële opening een dag eerder door de wethouders Bot en Veeningen – van 10.00 uur af Open Dag gehouden. Men kan dan gratis terecht bij Poel’s Up. Daarna kost toegang tot het bad € 5.

Exploitant Rob de Ruyter ziet het drijvende bad met uitgebreide horecavoorziening als een nieuwe recreatievoorziening in het Oude Dorp. “We hebben de afgelopen dagen proef kunnen draaien en zijn goed voorbereid als het bad officieel zaterdag voor genodigden opengaat. Zondag 14 mei organiseren wij een open dag en is iedereen welkom voor een gratis frisse plons in het bad en een hapje en een drankje op ons terras.”

Omdat het zondag Moederdag is, adviseert hij moeders mee te nemen naar het drijvende complex. “Er zijn diverse demo’s en speciaal voor de opening een Supzilla. Om te zien of te ervaren wat dat is, dan zal men toch echt langs moeten komen. We gaan ook Stand Up Paddling boards verhuren en sportieve clinics en workouts organiseren.” www.poelsup.nl

Open: maandag tot vrijdag van 11.00-22.00 uur (vakanties vanaf 10.00 uur), zaterdag en zondag van 10.00-22.00 uur. Openingstijden zijn overigens weersafhankelijk.

 

 

Lees ook:Jamsessiefestival bij P60
Lees ook:Zwembad aan de Poel geopend
Lees ook:SP sponsorde kinderfeest Groenelaan
Lees ook:Gevarieerd programma Japan Festival
Lees ook:Gratis zwemmen voor moeders op Moederdag

4 reacties op “Badje in Poel zondag gratis, daarna € 5

 1. Rotary-vriendje

  Ik mag toch aannemen dat die € 5,- naar de gemeentekas gaat ?
  Zal toch niet waar zijn dat wij €850.000 neerleggen en dat een uitbatertje er met dat geld vandoor gaat?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tomaat

  Ik heb even op You Tube gekeken wat dat soort clinics in houdt. Het speelt zich meestal af aan verre zonovergoten stranden met een pittige branding of op zijn minst flinke stroming waar dan wat Bokito- achtingen op een plankje trachten te blijven staan. Daar heeft de gemeente nu 800.000€ voor over gehad om dit te laten plaats vinden in ons kikkerlandje in een veenplas van anderhalve m diep en een modderlaag van 2 m.! Amstelveen en zeker het Oude Dorp heeft zich zeker daarmee in de kijker gespeeld.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jan

  Ik mag toch aannemen dat de opbrengst van de entreegelden naar de gemeente gaan en niet naar de uitbater. Dat badje heeft €850.000,- gekost.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gerben

  Leuk, we zien graag de foto duo sup van de wethouders tot ons komen. Mooie zomer 2017!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.