Weer vrijwilligers aan ‘t werk op Beth Haim

Morgen (woensdag 3 mei) gaan weer vrijwilligers aan de slag op de Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim in Ouderkerk. Meer dan 25 enthousiaste vrijwilligers hebben daar op 19 april meegeholpen met het groenonderhoud. “Geweldig dat we elke keer weer zoveel vrijwilligers mogen verwelkomen”, zegt een woordvoerster van de beherende stichting. “De steun van een ieder die Beth Haim een goed hart toedraagt, blijft onontbeerlijk om de begraafplaats toegankelijk te houden voor een breed publiek.”

Op Beth Haim wordt tweemaal per jaar een vrijwilligersdag georganiseerd, dit jaar in april en oktober.

Een aantal vrijwilligers heeft aangegeven wat vaker te willen helpen dan twee keer per jaar. Zij zijn van harte welkom op 3 mei, 7 juni, 5 en 19 juli 2017 vanaf 09.00 uur. Aanmelden via [email protected]

 

Lees ook:Vrijwilligers op Portugees Joodse begraafplaats
Lees ook:Vrijwilligersdagen Portugese begraafplaats
Lees ook:Boekje over 400 jaar begraafplaats Beth Haim
Lees ook:Weer vrijwilligers gevraagd voor Beth Haim
Lees ook:Weer vrijwilligersdagen Joodse begraafplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.