‘Ladies Night’ met Powervrouwen in Schouwburg

In Schouwburg Amstelveen wordt donderdag 9 januari (20.00 uur) een Ladies Night gehouden rond de voorstelling ‘Powervrouwen – Een revue van nu’. Voorafgaand aan de voorstelling is er een gratis toegankelijke ‘PowerPep’, een peptalk door de actrices Mylène d’Anjou en Lieneke Le Roux. Zij warmen de gasten dan alvast op met een kort maar krachtig en zéér inspirerend voorprogramma.

Mylène en Lieneke nodigen de vrouwen bijvoorbeeld uit voor gezamenlijke stemoefeningen, resulterend in een zusterlijk canon, zodat iedereen – volgens de schouwburgdirectie – met veel energie de zaal in gaat. Mylène en Lieneke worden muzikaal ondersteund door Wim Veenhof.

‘Powervrouwen’ is een ‘revue van nu’, vol sketches en liedjes over ’damesdingen’. Hilarische, pijnlijke, ontroerende, stoere en mooie dingen, waar nagenoeg elke vrouw in haar leven mee te maken krijgt. Mannen, minnaars, multitasking, carrière, kinderen, achterklap, timemanagement, uiterlijk én de inhoud van een damestas: het komt allemaal voorbij in een serie scènes van de hand van verschillende tekstschrijvers, onder wie Paul Groot (Koefnoen). Zeer herkenbaar, met soms een traan, maar vaak met een bulderende lach als resultaat.

Met: Lieneke le Roux (Ik ook van Jou, Zadelpijn en ander damesleed), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Miss Saigon), Peggy Vrijens (Haantjes, Julia’s Tango), Mylène d’Anjou (Mamma Mia!, Hufterproof), Jip Smit (Hij Gelooft in Mij) en Corien van der Zwaag. De Ladies Night is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor Powervrouwen.  Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.schouwburgamstelveen.nl.

Lees ook:‘Powervrouwen’ weer in Schouwburg
Lees ook:Ladies Night in Schouwburg en Cinema
Lees ook:Purper Ladies in de schouwburg
Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:Romantiek, drama en Ladies Night in bios

4 reacties op “‘Ladies Night’ met Powervrouwen in Schouwburg

 1. frank

  Zeg Johan, dit lettertype wordt veel gebruikt bij mensen die last hebben van dyslexie. Is dat de bedoeling?

    /   Beantwoorden  / 
   1. W. Anhoop

    @Johan Bos, hulde !!!

      /   Beantwoorden  / 
 2. frank

  Hahahahahaha, 1-1.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.