Opmaak ‘Mijn Amstelveen’ verbeterd

De opmaak van de website MijnAmstelveen is volgens de vrijwilligers die dat medium runnen verbeterd. Nieuw er op is de Agenda Amstelveen. Of iedereen die iets organiseert in het vervolg dat maar aan de site wil laten weten. Een surfer op internet ziet op de site in één oogopslag het nieuws van de dag. Verder doorklikken op de beelden leidt dan tot het nieuwsverhaal achter de foto.

In januari 2013 is MijnAmstelveen online gegaan. Sindsdien brengt de redactie actueel nieuws over wijkfeesten, barbecues, tentoonstellingen, gemeente en politiek en meer. Zeg maar zoiets als amstelveen.blog.nl, maar dan kritiekloos en met behulp van onbetaalde vrijwilligers. Iedereen kan op de site ook columnist worden, want ieders commentaar, nieuw of column is er welkom, meldt de organisatie. Een foto of Youtube-link meesturen is ook prima. Nieuws of een aankondiging kan men zelf direct plaatsen. www.mijnamstelveen.nl of [email protected]

Lees ook:Stichting ‘Mijn Amstelveen’ komt met eigen nieuwswebsite
Lees ook:Blog: nieuw nieuwsmedium voor Amstelveen e.o. van start
Lees ook:Buurtpersbureau online van start
Lees ook:Colofon
Lees ook:Amstelveen.blog bestaat vijf jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.