Taxatie werken Anton Heyboer in Jan van der Togt Museum

Anton Heyboer

In Museum Jan van der Togt wordt zondag 26 februari een taxatiedag gehouden voor vroeg werk van kunstenaar Anton Heyboer. Beëidigd taxateur Willem de Winter, bekend van AVRO-televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch, en de Heyboer-vrouwen geven dan tussen 13.00 – 17.00 uur advies over de echtheid van kunstwerken, al dan niet behorend tot Heyboers oeuvre. Kunstverzamelaars die twijfelen aan de authenticiteit van hun werken uit de jaren ’50 tot en met ’80 van de schilder worden uitgenodigd die tijdens de taxatiedag mee te brengen naar Museum Jan van der Togt. Zowel de taxatie als toegang is gratis. In het museum is tot en met 18 maart ook de tentoonstelling van werken van Anton Heyboer ‘Mijn leven’ te zien. Die is samengesteld door de Anton Heyboer Foundation, waarvan ook De Winter deel uitmaakt. De expositie toont 100 % echte kunstwerken van de schilder uit de periode 1946 – 1979. “Dit is het werk waardoor hij werd gezien als een van de beste kunstenaars van de afgelopen eeuw”, zegt Lotti, een van de weduwen van Heyboer. Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, is open op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Lees ook:Taxatiedag werken Heyboer gaat niet door
Lees ook:Expositie ouder werk Heyboer in Museum Jan van der Togt
Lees ook:Expositie Anton Heyboer bij Vd Togt
Lees ook:Tulp naar Anton Heyboer gedoopt bij Jan Van der Togt
Lees ook:Signeersessie dames Anton Heyboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.