Thema-avond over ‘rouwende jongeren’

In de kapel van de rooms katholieke Begraafplaats Buitenveldert wordt maandagavond 20 september weer een thema-avond gehouden. Die begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Het onderwerp van overdenking is ‘jongeren in rouw.’ Overigens is de avond voor zowel jongeren als ouderen bedoeld. Nora Brouwer van Humanitas geeft een presentatie. Er komen vragen aan de orde als:  Wat gaat er in jongeren om na een overlijden, waar kunnen zij terecht en hoe zijn rouwende jongeren te ondersteunen?Maar het gaat ook om vragen die jongeren zelf zouden moeten beantwoorden. Zoals: Hoe kom je in contact met lotgenoten en wat kunnen die voor jou betekenen? Heb je het idee dat niemand je begrijpt? Heb je vragen maar weet niet aan wie? De zaal is open vanaf 19:30 uur. Reserveren via telefoonnummer 020-6629890 of [email protected]

Lees ook:Koops bij zomerhuis voor beginnende dementen
Lees ook:Nieuwe snelle test voor studiekeuze
Lees ook:Internetforum ver dementie op komst
Lees ook:Olav Mol en Yvette van Boven bij Libris Venstra
Lees ook:Gemeente spoort jonge mantelzorgers op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.