Madame Baba geeft buikdansles in Alleman

De uit Amstelveen afkomstige buikdanseres Anja Kriek, beter bekend als Madame Baba, gaat in haar geboortestad beginnen als buikdansdocente voor stichting Cardanus. Zij houdt zich met deze dansvorm al 15 jaar bezig en werd bekend door VPRO's Villa Achterwerk, de KinderParade en Libelle's Zomerweek. Haar cursussen (voor tieners en volwassenen) in Amstelveen starten bij voldoende deelname op maandag 16 april in Alleman.

 

Kriek maakte jarenlang deel uit van de dansgroep de Sultana's en had daarmee optredens op onder andere de Uitmarkt en het Vondelpark Openluchttheater. Ze maakte het programma "Madame Baba laat je buik dansen" voor VPRO's Villa Achterwerk en gaf buikdansvoorstellingen op de Kinderparade. Voor meer informatie en voor inschrijvingen: www.cardanus.nl

 

 

Lees ook:Benefietfeest voor Koerdische gehandicapten
Lees ook:Madame Cocos winkel in Stadshart
Lees ook:Stephanie Rhode gaat kunsttuin Cobra harken
Lees ook:’80′s Verantwoord’ terug in P60
Lees ook:Alia Baba en 40 rovers in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.