Omgaan met kinderen bij echtscheiding

Omgang met de kinderen is vaak een probleem als huwelijken stranden. Een cursus ‘omgaan met kinderen bij echtscheiding’ gaat eind september van start. Die wordt georganiseerd door bureau Jeugdzorg Amstelveen en Algemeen Maatschappelijk Werk. De cursus is bestemd voor ouders vóór, tijdens en na de scheiding. Deelnamekosten: 12 euro. Er wordt informatie gegeven, maar er is ook ruimte voor onderling uitwisselen van ervaringen. Verder wordt ‘geoefend’ in omgaan met kinderen die bij een scheiding betrokken raken. Informatie en aanmelden: 020 54 35 300 en 020 64 10 655.

Lees ook:Thema-avond over autisme en pesten
Lees ook:Cursus over ‘Omgaan met Geld’
Lees ook:Cursus ‘Rots en water’ voor kinderen
Lees ook:Informatie voor ouders verslaafde kinderen
Lees ook:Cursus ‘Persoonlijke effectiviteit’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.