VVD en PvdA willen meer steun voor biomarkt

Een groot succes lijkt de wekelijke biomarkt op dinsdag in het Stadshart nog niet te zijn. VVD en PvdA vinden dat de gemeente het bezoek er aan moet stimuleren. Ze zijn aangeslagen over het feit dat wethouder Theo Tiemessen publiekelijk het succes van de markt in twijfel heeft getrokken. Hij was al bij de start bang dat Amstelveen niet massaal op macro biotisch voedsel enzovoort zou afkomen. B en W zouden later dit jaar beslissen of het experiment moet worden voortgezet en de twee fracties in de gemeenteraad zien de bui blijkbaar al hangen. Daarom willen de toezegging dat B en W alles zullen doen om het voort te zetten. Wie het daarmee eens is kan reageren op dit bericht.

Lees ook:Fracties willen analyse schoolkeuze en onderwijskwaliteit
Lees ook:VVD @ BBA: geen bebouwing grasvelden Westwijk
Lees ook:Fracties teleurgesteld over stagnerend gemeentelijk fietsbeleid
Lees ook:Biologische markt wordt voortgezet
Lees ook:BBA tegen 50 mille kostend experiment doorstroming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.