Informatieavond over groenbezuinigingen Elsrijk, Patriminium en Randwijck

In Elrsijk, Patrimonium en Randwijck zijn de gemeentelijke bezuinigingen op openbaar groen een paar jaar uitgesteld, maar in 2007 gaat ook daar de beuk er in. Dan verdwijnen er onder meer nogal wat bomen. De wijken hebben het uitstel bewerkt door ‘hun’ geld uit de kwaliteitsimpuls (opbrengst van de kabelverkoop) voor behoud van het groen te bestemmen. Wat er precies allemaal na 2007 verandert, inclusief de ingrijpende renovatie van het Broersepark, wordt uitgelegd op een informatieavond op 14 juni (20.00 uur) in het Raadhuis. Wethouder Rien Alink heeft de bewoners daarvoor in een brief uitgenodigd. Hij komt zelf ook. Van 21.00 uur af is er een informatiemarkt. Daar zijn de bezuinigingen op tekeningen goed te zien. Vragen over de bezuinigingen? Reageer. Ook kan de afdeling Wijk en Beleid bij de gemeente worden gebeld: 020 5404278.

Lees ook:Alink start D66-campagne met ‘marathon’ langs winkelcentra
Lees ook:VVD-wethouder vindt groenbezuiniging nu ‘kwaliteitsverbetering’
Lees ook:D66 vraagt college PGB te handhaven
Lees ook:Gemeente betrekt burgers bij renovatie Broersepark
Lees ook:Gemeente schort kappen van bomen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.