Curiosamarkt op het Stadsplein

Meer dan zeventig stands vormen aanstaande koopzondag (1 augustus) de curiosamarkt  op het Stadsplein.  Die duurt van 10 tot 17.00 uur. Er zijn allerlei exclusieve spullen, zoals antiek, curiosa en verzamelobjecten te zien en te koop. Onder meer oude voorwerpen uit Grootmoeders en Moeders tijd. Volgens de organisatoren van de markt gaan steeds meer mensen op zoek naar oude voorwerpen en artikelen van vroeger, zoals oude meubelen, glas, aardewerk, porselein, tin en curiosa. De toegang is gratis.

Lees ook:Voorjaarsmarkt op het Stadsplein
Lees ook:Expositie ‘Nieuw Amstel Porselein’van Joke Schole geopend
Lees ook:Tentoonstelling ‘Nieuw Amstel Porselein’ in Kunstuitleen
Lees ook:Antiek- kunst- en boekenbeurs op Stadsplein
Lees ook:Lezing over Amstelporselein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.